top of page

vergroten van zichtbaarheid
de KansenMakers

Vanuit intrinsieke motivatie waren Shafie en Idris al jaren bezig naast hun werk of studie bezig, in hun buurt, kansen te creëren voor jonge buurtgenoten. Vanaf 2021 werden een organisatie de KansenMakers.

DeKansenMakers.jpeg

‘De laatste tijd ontvang ik zoveel complimenten: wat doen jullie mooie dingen met de KansenMakers!, dat is allemaal dankzij jouw inzet Margot!’

Shafie vertelde dit na een tijdje met hen samenwerken. Mijn reactie was: zonder jullie mooie werk kan ik er niet over communiceren. Als ik me zo close verbonden voel met het werk van anderen, werkt dat met succes door in hoe ik mijn opdracht uitvoer ;-)

De KansenMakers heb ik geholpen met het vergroten van de online zichtbaarheid. Als start ben ik met Idris en Shafie in gesprek gegaan wat hun intrinsieke motivatie was om de KansenMakers te starten. Onderzoek en verdieping naar de intrinsieke motivatie achter de lopende projecten, vormden de basis voor communicatiestrategie van de organisatie. Van daaruit kon ik projectcommunicatie verder uitzetten en leidde dit tot een enorme groei van de online zichtbaarheid. Onlangs heb ik een strategische hei sessie voor de KansenMakers georganiseerd en begeleid, om terug te kijken, in het nu te staan en toekomst doelen te stellen. Het resultaat van de sessie legde ik vast in een infographic, dit gaf hen veel inzichten en opende daardoor ruimte voor toekomstplannen. De KansenMakers kunnen hiermee de toekomstplannen uiteenzetten en nog meer impact maken.

www.linkedin.com/company/de-kansenmakers/

KiesJeJob Podium beneden .jpg
KiesJeJob Jong divers publiek.jpg
KiesJeJob Defano spreekt.jpg
bottom of page