top of page
_05A9756.jpg

Ik ben Margot Wolters. Creatief, observeerder, verhalenverteller. Een denkende doener, met een groot geloof in verandering.

In mijn werk zet ik me in voor kleine of ongeziene initiatieven die de wereld een beetje - of veel - beter maken.

foto Rafaël Philippen

Ik kom uit een ondernemersfamilie. Heb als jong kind gezien hoe het aanpoten is. Misschien juist daarom ging ik na mijn studie grafisch ontwerp aan ArtEZ voor de zekerheid van een vaste baan. Werkte bij ontwerpbureaus Studio Lonne Wennekendonk en Samdexy. En later, eenmaal senior communicatieadviseur, combineerde ik beeld met verhaal bij gemeente Arnhem.

On a mission

Sinds een aantal jaar ben ik als freelancer aan het werk. Tóch. Omdat ik daarmee het meeste impact maak. Met zo veel mogelijk mensen en organisaties kan samenwerken. En zo mijn missie vormgeef: om samen onze wereld van vandaag en morgen mooier te maken.

WhatsApp Image 2021-06-22 at 13.36.47.jpeg
_05A0333.jpg

Vooruitkomen

Mijn nieuwsgierigheid naar anderen zet ik in. Luisteren, kijken waar de behoefte is en van daaruit een plan maken en dingen uitproberen. Trial and error. Als organisatie wil je ergens naartoe. Door die stappen mee te zetten, help ik echt mee vooruit te komen. Werken we samen aan een antwoord op sociale en duurzame vraagstukken.

bottom of page