top of page
_05A9756.jpg

Ik ben Margot Wolters, altijd op zoek naar verhalen van mensen en organisaties die de wereld van vandaag en morgen mooier maken.

Met mijn expertises als communicatieadviseur én ontwerper, benader ik communicatie altijd vanuit een creatieve hoek en denk ik bij het ontwerpen mee hoe het gecommuniceerd wordt. Zo werk ik aan impact!

foto Rafaël Philippen

Twee expertises

In 2007 studeerde ik af als grafisch ontwerper aan ArtEZ. In 2019 studeerde ik af als senior communicatieadviseur bij SRM. Ik heb gewerkt bij ontwerpbureaus Studio Lonne Wennekendonk en Samdexy, en bij gemeente Arnhem. 

In 2021 ben ik gestart als freelancer in de expertise van communicatieadviseur en boekontwerper. De verbinding van deze twee expertises, die dichtbij elkaar liggen en ook op zich zelf staan, is dat ik altijd nieuwsgierig ben naar verhalen van anderen. In een verhaal schuilt de missie van een persoon. Voor mij nog ongeslepen diamanten!

Eén missie

Mijn missie is om met elkaar onze wereld van vandaag en morgen mooier te maken. Samen werken aan een wereld die toekomstbestendig is. Die missie ontdek ik steeds vaker ook in andere mensen, in hun verhalen. In mensen en organisaties die zich dagelijks bezig houden in hun werk of als mens, met sociale en duurzame vraagstukken. Daar werk ik graag mee samen, om samen meer impact te maken!

WhatsApp Image 2021-06-22 at 13.36.47.jpeg
IMG_2197_LR.jpg

Inspiratie

Iedereen heeft zijn eigen verhaal die voortkomt uit een eigen missie. Het ontdekken van die verhalen in mensen inspireert mij. In de verhalen ontdek ik raakvlakken met mijn verhaal en missie: impact maken om de wereld van vandaag en morgen mooier te maken. 

De natuur is groots, overweldigend en zo stil. Als mens voel ik me daar nietig bij. Als ik niet aan het werk ben, ben graag in de natuur. Door omgeven te zijn door de natuur, vallen vaak de puzzelstukken van mijn opdrachtgevers op hun plek en vormen zo de verhalen.

Weerspiegeling

In bijna alles wat ik doe, werk of privé, reflecteer ik. Door alles steeds opnieuw te bekijken, wordt het scherper en concreter. Less is more is een cliché, het kenmerkt enorm wat ik doe en hoe ik werk. Wat is écht nodig om antwoord te geven op jouw vraag? Mijn antwoord op jouw vraag is een weerspiegeling van wat ik van jou zie en voel en dat breng ik verder. Gedreven door gelijkwaardigheid. Samenwerken vanuit ieders expertise, om het gezamenlijke doel te bereiken.

_05A0333.jpg
bottom of page